Uw partner in netheid sinds 1995!

Een schoonmaakbedrijf met diensten op maat
BSC Cleaning

Ons bedrijf biedt zowel voor ondernemingen van eender welke omvang als voor particulieren, een compleet gamma schoonmaak- en onderhoudsdiensten, evenals tal van aanvullende facilitaire diensten en renovatiewerken.  

BSC Cleaning werd in 1995 opgericht. Dit in Brussel gevestigd familiebedrijf is ook actief in Waals-Brabant en in België. Het bedrijf kent nog steeds een regelmatige en gezonde groei en het telt meer dan 190 deskundige schoonmaakagenten die hun taken gemotiveerd uitvoeren en meer dan 25 medewerkers die voor werken worden ingezet.

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van professionele diensten die op uw maat zijn afgestemd:

  • Wij zijn in staat om bijna eender welk taaktype uit te voeren en te combineren, ongeacht de bijzondere kenmerken van uw lokalen, gebouw, installaties en activiteitensector
  • Onze deskundigen en mobiele handelsvertegenwoordigers analyseren wat u precies nodig heeft om u een gepaste offerte met een geoptimaliseerde kwaliteit/prijsverhouding voor te leggen
  • U kunt zelf de uurroosters bepalen (7 d/7, 24 u/24), want een aantal van onze medewerkers zal altijd beschikbaar zijn voor de uurroosters die u verkiest.

Onze knowhow

BSC Cleaning - Kantoren / lokalen

Kantoren en lokalen

link

BSC Cleaning - Windows

Ruiten

link

BSC Cleaning - Gemeenschappelijke gebouwen

Gemeenschappelijke delen van gebouwen

link

BSC Cleaning - Na het werk

Na het werk

link

BSC Cleaning - Scholen

Scholen

link

BSC Cleaning - Winkels

Bodems

link

Waarom ons?

BSC Cleaning - Kwaliteit

Kwaliteit

Parallel aan klanttevredenheid is ons doel nr. 1 het leveren van kwalitatief hoge diensten (technisch, menselijk, administratief), personeel en gebruikte materialen.

BSC Cleaning - Verantwoordelijk

FLEXIBILITEIT

We tonen grote flexibiliteit door all-in en op maat gemaakte diensten te leveren (schoonmaak, facilities, werken), evenals de beschikbaarheid en de polyvalentie van onze agenten.

BSC Cleaning - Mededeling

COMMUNICATIE EN REACTIVITEIT

Onze organisatie en menselijke omvang zorgt voor efficiënte communicatie, nabijheid van contacten, en grote reactievermogen op uw verzoeken of op de ondervonden problemen.

BSC Cleaning - Garantie

EEN BEDRIJF MET WAARDEN

We zijn eerlijk en zorgzaam met alle onze klanten en medewerkers. Onze prijzen omvatten een lage winstmarge en we respecteren onze verplichtingen, voorschriften en arbeidsveiligheid.

link

Nieuws

03/05/2017

test news 1

03/05/2017

test news 3

Onze klanten

BSC Cleaning - beci
BSC Cleaning - partena-club.
BSC Cleaning - trends
BSC Cleaning - ugbn-absu
BSC Cleaning - beci
BSC Cleaning - partena-club.
BSC Cleaning - trends
BSC Cleaning - ugbn-absu