Specifieke one-shots

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende schoonmaakdiensten voor particulieren en bedrijven, biedt BSC Cleaning in Jette (Brussel) ook eenmalige diensten aan voor verschillende specifieke schoonmaak klussen. 

 

We staan te uwer beschikking om verschillende contractuele taken uit te voeren waarin u zelf geen zin heeft. Bent u op zoek naar een bedrijf om specifieke schoonmaakdiensten te leveren die niet vallen onder de andere categorieën op onze website? Wees gerust! BSC Cleaning kan u op elk ogenblik en onder alle omstandigheden helpen!

 

We garanderen de beste kwaliteit van uitvoering en behalen steeds perfecte resultaten! Dus aarzel niet om ons te contacteren!

 

Specifieke huis of eigendom schoonmaak

 

Uw renovatiewerken zijn net achter de rug? Uw nieuwe huis is na bouwwerken toe aan een grondige schoonmaakbeurt? U zou graag uw huis laten schoonmaken voor u er uw intrek in neemt? U heeft nood aan een welbepaald type van schoonmaakdiensten?

 

Geen enkel probleem! U hoeft het ons maar te vragen en wij realiseren het voor u! Bij BSC Cleaning luisteren we naar uw noden en bieden we diensten aan op maat die aan al uw behoeften voldoen!

 

Onze schoonmaakploegen leveren residentiële schoonmaakdiensten aan, zoals het schoonmaken na verbouwingen, opkuis na constructiewerken, opkuis van kantoren en archiefkamers, de jaarlijkse schoonmaak van zwembaden, schoonmaak van appartementen in de periode tussen oude en nieuwe huurders, enz.

 

Andere soorten van eenmalige schoonmaak

 

U gaat een bedrijfsevenement organiseren, of een groot feest, huwelijk, verjaardag, en u heeft nood aan een bedrijf dat instaat voor de schoonmaak na het evenement of het feest? Dan bent u bij BSC Cleaning aan het juiste adres. We zijn de betrouwbare partner die u nodig heeft!

 

BSC Cleaning kan eveneens het vloeronderhoud verzorgen na afloop van uw feest. Hiermee bieden we een totaaldienst aan voor de volledige schoonmaakbeurt van het gebouw dat u voor uw evenement inhuurt. Dankzij onze schoonmaakdiensten zien alle vertrekken er na afloop van het evenement terug piekfijn uit!

 

U moet specialisten inhuren die de diensten aanbieden voor de schoonmaak na een feest of schoonmaak na een evenement? BSC Cleaning is uw schoonmaakpartner in Brussel en heel België!

 

Aarzel niet om nu een vrijblijvende offerte aan te vragen en verlos uzelf van vermoeiende taken! Het is voor ons een plezier om u te helpen!  

Beci Trends Gazelles ugbn  Partena Club

Devis Gratuit

Contactez-nous

BSC Cleaning

NOUVELLE ADRESSE :

Rue Herreweghe 24-26
B-1090 Bruxelles (Jette)

 

HORAIRES D'OUVERTURE : du lundi au vendredi, de 8h30 à 17h00 sans interruption


0800/40.615 (numéro gratuit,
à partir d’un poste fixe)

Tél.: (+32) 02/410.55.58
Fax: (+32) 02/414.74.41
E-mail: info@bsc-cleaning.be
N° TVA: BE0454.773.414

Volg ons op

Volg ons op Volg ons op

FAQ

Trouvez ici une réponse à toutes vos questions !

zie meer

Nieuws

Vous souhaitez faire nettoyer la tente solaire de votre habitation, de votre magasin ou de votre restaurant

 

zie meer