Efficiënt personeel en kwaliteitsproducten

Opdat het werk van een zo goed mogelijke kwaliteit zou zijn, proberen wij om twee elementen te combineren die voor ons onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden: efficiënt personeel en kwaliteitsproducten.

 

Efficiënt personeel…Un personnel efficace et expérimenté

Bij BSC Cleaning, koopt u geen prijs, maar investeert u eveneens in een dienst. Het is voor ons wezenlijk dat de betrekking tussen onze klanten en ons op het vertrouwen is gebaseerd. Wij voeren dus alles uit zodat onze schoonmaakteams stabiel en gemotiveerd zijn. Wij zijn trouwens trots om onder ons personeel verschillende medewerkers te tellen die ons sinds talrijke jaren vergezellen! En dit is volkomen ten voordeel van de klant, want de trouw van ons personeel is eveneens een waarborg van kwaliteit.

Als klant, staat u in het middelpunt van onze bezorgdheid. Wij willen dus voor u veel meer zijn dan een schoonmaakbedrijf en samen met u werken in dezelfde kwaliteitsdoelstelling.

Un personnel efficace et expérimentéWanneer wij personeel selecteren, doen wij dat altijd door rekening te houden met de dienst, dat geleverd zal worden. Wij kiezen dus altijd medewerkers die ervaring hebben op het beoogde gebied: dagelijkse en regelmatige schoonmaak, schoonmaak op het einde van een werf, ruitenwassen, renovatie, enz.…

Voorts om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe schoonmaak technieken, bieden wij de mogelijkheid aan onze medewerkers om een opleiding te volgen, door de tussenkomst van onze commerciële partners, of nog via de vorming die door CEFORA of ABSU (Algemene Belgische schoonmaak Unie) worden georganiseerd, waarbij BSC Cleaning natuurlijk aangesloten is.

BSC Cleaning organiseert eveneens met de hulp van handelspartners, CEFORA en A.B.S.U., opleidingen voor haar schoonmaakpersoneel zodat zij de best mogelijke werkwijzen toepassen. Ten slotte, onze schoonmakers en schoonmaaksters, krijgen gedetailleerde werkfiches die hen toestaan procedures te volgen en op deze manier zó efficiënt mogelijk te werken.

 

Kwaliteitsproducten…
Voor alle producten en al het materiaal voor schoonmaak en onderhoud werkt BSC Cleaning samen met twee leveranciers: Boma en Ecolab.

Sinds kort doen we ook regelmatig beroep op het bedrijf BioOrg.

 

MiddelenDeze trouwe partners steunen ons regelmatig door advies te geven in bepaalde specifieke situaties of wanneer specifieke methodes of producten moeten worden gebruikt. Op eenvoudig verzoek vergezelt een consultant onze commercieel vertegenwoordiger naar de werf om alle nodige inlichtingen te verstrekken en nuttig advies te geven.


Wij vinden ook dat het onze plicht is om ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu en gebruiken daarom zo veel mogelijk milieuvriendelijke producten. De leveranciers op wie wij een beroep doen helpen ons hierbij door de beste milieuvriendelijke producten aan te bieden in functie van de te behandelen oppervlakken.

 

Home

Beci Trends Gazelles ugbn VCA Partena Club

Gratis bestek

Contacteer ons

BSC Cleaning

NIEUW ADRES:

Herreweghestraat 24-26
B-1090 Brussel (Jette)
Stratenplan

 

OPENINGSUREN: van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u00 ononderbroken.


0800/40.615 (gratis nummer
vanuit een vast toestel)

Tel.: (+32) 02/410.55.58
Fax: (+32) 02/414.74.41
E-mail: info@bsc-cleaning.be
N° BTW: BE0454.773.414

Volg ons op

Volg ons op Volg ons op

FAQ

Vind hier een antwoord op al uw vragen!  

 

zie meer

Nieuws

U wenst de zonnetent van uw woning, uw winkel of uw restaurant laten kuisen?

 

zie meer