Het bedrijf

Eind maart 1995 beslisten de heer en mevrouw Budak, die al heel wat ervaring in de schoonmaaksector hadden, om de firma BSC Cleaning op te richten.

In september 1996 namen de heer en mevrouw Budak een klantenbestand over en voegden hun twee zonen, Cem en Sedat, zich bij hen. Net zoals hun ouders konden zij, dankzij verschillende studentenjobs voor een groot schoonmaakbedrijf, bogen op ruime ervaring in de sector.
Het bedrijf
Het team verhuist van een klein pand in Molenbeek naar een kantoor in de Schubertsteeg (waar nog steeds de maatschappelijke zetel van de firma is gevestigd), en vervolgens in 2005 naar kantoren in Sint-Agatha-Berchem. Datzelfde jaar beslist BSC Cleaning om zijn positie op de Belgische markt te versterken door de overname van Les Anc. Ets J. Hernalsteen, een firma die sinds 1972 gespecialiseerd is in het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes.

In 2008 koopt BSC Cleaning zijn eigen kantoren en breidt het zich verder uit. Al gauw krijgen Cem en Sedat het gezelschap van hun twee broers, Gökhan en Hakan, en van de echtgenote van Cem, Isabelle. Het klantenbestand en de omzet van het bedrijf stijgen gestaag.
Vandaag telt BSC Cleaning meer dan 100 betrouwbare, gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers.Toch blijft het een bedrijf op mensenmaat, onder leiding van een team van professionals dat op de hoogte is van alle schoonmaak- en onderhoudstechnieken.
Elke dag is het onze belangrijkste doelstelling om onze klanten een snelle service te bieden, maar ook en vooral verzorgd en kwaliteitsvol werk af te leveren.

Het is onze prioriteit om een persoonlijke service op maat te bieden. We stellen dus alles in het werk om samen met u een bestek op te stellen dat perfect overeenstemt met uw verwachtingen en behoeften.

 

Trends Gazelle

 

Eind maart 2013 werd BSC Cleaning geselecteerd door Trends als snel groeiend bedrijf voor de Provincie Brussel, in de categorie kleine ondernemingen. BSC Cleaning maakt dus deel uit van de Trends Gazelles 2013.

 

 

 

 

 

Home


 

Beci Trends Gazelles ugbn VCA Partena Club

Gratis bestek

Contacteer ons

BSC Cleaning

NIEUW ADRES:

Herreweghestraat 24-26
B-1090 Brussel (Jette)
Stratenplan

 

OPENINGSUREN: van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u00 ononderbroken.


0800/40.615 (gratis nummer
vanuit een vast toestel)

Tel.: (+32) 02/410.55.58
Fax: (+32) 02/414.74.41
E-mail: info@bsc-cleaning.be
N° BTW: BE0454.773.414

Volg ons op

Volg ons op Volg ons op

FAQ

Vind hier een antwoord op al uw vragen!  

 

zie meer

Nieuws

U wenst de zonnetent van uw woning, uw winkel of uw restaurant laten kuisen?

 

zie meer