Uw partner in netheid sinds 1995!

Wie zijn wij?

Eind maart 1995 beslisten de heer en mevrouw Budak, die al heel wat ervaring in de schoonmaaksector hadden, om de firma BSC Cleaning op te richten.

In september 1996 namen de heer en mevrouw Budak een klantenbestand over en voegden hun twee zonen, Cem en Sedat, zich bij hen. Net zoals hun ouders konden zij, dankzij verschillende studentenjobs voor een groot schoonmaakbedrijf, bogen op ruime ervaring in de sector.

Het team verhuist van een klein pand in Molenbeek naar een kantoor in de Schubertsteeg (waar nog steeds de maatschappelijke zetel van de firma is gevestigd), en vervolgens in 2005 naar kantoren in Sint-Agatha-Berchem. Datzelfde jaar beslist BSC Cleaning om zijn positie op de Belgische markt te versterken door de overname van Les Anc. Ets J. Hernalsteen, een firma die sinds 1972 gespecialiseerd is in het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes.

In 2008 koopt BSC Cleaning zijn eigen kantoren en breidt het zich verder uit. Al gauw krijgen Cem en Sedat het gezelschap van hun twee broers, Gökhan en Hakan, en van de echtgenote van Cem, Isabelle. Het klantenbestand en de omzet van het bedrijf stijgen gestaag.

Eind maart 2013 werd BSC Cleaning geselecteerd door Trends als snel groeiend bedrijf voor de Provincie Brussel, in de categorie kleine ondernemingen. BSC Cleaning maakt dus deel uit van de Trends Gazelles 2013.

Vandaag telt BSC Cleaning meer dan 190 betrouwbare, gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers.Toch blijft het een bedrijf op mensenmaat, onder leiding van een team van professionals dat op de hoogte is van alle schoonmaak- en onderhoudstechnieken.

Elke dag is het onze belangrijkste doelstelling om onze klanten een snelle service te bieden, maar ook en vooral verzorgd en kwaliteitsvol werk af te leveren.
Het is onze prioriteit om een persoonlijke service op maat te bieden. We stellen dus alles in het werk om samen met u een bestek op te stellen dat perfect overeenstemt met uw verwachtingen en behoeften.

Wenst u meer te weten... of heeft u vragen? Vul dan meteen het online formulier in voor de aanvraag van een gratis offerte. U kunt ons ook contacteren via ons gratis nummer 0800/40.615 (vanuit een vast toestel) of via 02/410.55.58.