Kwaliteitscontroles

Voor elke werf waar wij prestaties leveren, stellen wij een kwaliteitscontrole op, aangepast aan het type werk of de frequentie van de prestaties.

 

rapport contrôle qualité


Op elke vaste werf (kantoren, gemeenschappelijke ruimtes van flatgebouwen,…) voeren onze Quality Managers regelmatig controles uit. Ze vullen telkens een formulier in en geven punten per zone. Deze punten worden daarna in een excel sheet ingevoerd. Dankzij een formula wordt een percentage gerekend. Het verslag wordt naar de klant gestuurd en wordt ook in onze archieven behouden om als basis te dienen voor nieuwe controles.

 

Op bepaalde locaties, bijvoorbeeld wanneer het onderhoud vroeg ‘s ochtends of laat ‘s avonds wordt uitgevoerd (buiten de kantooruren), gebruiken wij ook een communicatieschriftje. In dit boekje kan de klant berichten schrijven voor het schoonmaakteam, en vice versa. Dit is erg nuttig wanneer de klant niet op regelmatige basis contact kan hebben met het schoonmaakteam. De klant kan inderdaad specifieke aanvragen in dat boekje noteren.

Kwaliteitscontroles

 

 

Voor de "one-shot" werven gebruiken wij eerder een werkbon met daarop de datum en het uur van de prestaties, evenals het type van de geleverde prestaties. Na het werk doet de teamleider samen met de klant een ronde op de werf. Zodra de klant het uitgevoerde werk heeft gevalideerd, ondertekent hij het document voor akkoord.

 

 

Ten slotte vragen wij al onze klanten gemiddeld een keer per jaar om een tevredenheidsenquête in te vullen. Hiermee willen wij onze reactiviteit en onze diensten evalueren, zowel op administratief vlak als op het terrein om te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Op basis van de antwoorden die we krijgen, nemen we de maatregelen die ons zullen toelaten onze efficiëntie te verbeteren en de behoeften van de klanten steeds beter te beantwoorden.

 

Home

Beci Trends Gazelles ugbn VCA Partena Club

Gratis bestek

Contacteer ons

BSC Cleaning

NIEUW ADRES:

Herreweghestraat 24-26
B-1090 Brussel (Jette)
Stratenplan

 

OPENINGSUREN: van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u00 ononderbroken.


0800/40.615 (gratis nummer
vanuit een vast toestel)

Tel.: (+32) 02/410.55.58
Fax: (+32) 02/414.74.41
E-mail: info@bsc-cleaning.be
N° BTW: BE0454.773.414

Volg ons op

Volg ons op Volg ons op

FAQ

Vind hier een antwoord op al uw vragen!  

 

zie meer

Nieuws

U wenst de zonnetent van uw woning, uw winkel of uw restaurant laten kuisen?

 

zie meer