Onderhoud en renovatie van alle soorten vloeren

Vloer schoonmaken

 

Als schoonmaakbedrijf is BSC Cleaning in Jette (Brussel) ook gespecialiseerd in vloeren schoonmaken en vloeronderhoud. Onze ervaren vakmensen beheersen verschillende competenties in dit specifieke vakgebied. We zijn uw zakelijke partner voor tapijtreiniging, garagevloer reiniging, linoleum en vinylvloer reiniging, parketreiniging en onderhoud van houten vloeren, stenen vloerreiniging, epoxy vloerreiniging, enz.

 

De gebruikte methodes hangen natuurlijk af van het type vloer die gereinigd of onderhouden moeten worden. Onze professioneel opgeleide technici voeren vloerreinigingstechnieken uit zoals vloerverwijdering, polijsten, kristallisatie, verglazing, boenen, enz.

 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor eender welk type van vloerreiniging.

 

Tapijt reinigen

 

Uw matten en tapijten zitten vol vlekken en hebben dus een grondige opknapbeurt nodig? Geen probleem, BSC Cleaning reinigt al uw tapijten (behalve zijdetapijten).

 

Voor het reinigen van tapijten en matten gebruiken we verschillende technieken die gekozen worden op basis van het tapijt dat gereinigd moet worden en het beoogde resultaat.

 

● Tapijt shampoo techniek: het reinigingsproduct wordt geïnjecteerd in het tapijt door een machine die uitgerust is met een borstel. Deze draait voortdurend rond om het tapijt grondig te reinigen.

 

● Microvezel ‘muts’ (schijf) techniek:  in de machine worden zeep en water met elkaar vermengd. Het mengsel wordt op het tapijt gestoomd. De ’muts’, bestaande uit een microvezelschijf, maakt draaiende bewegingen op het  hele tapijt om het zo te reinigen. Deze techniek wordt het vaakst gebruikt omdat het een efficiënte reiniging garandeert en de droogtijd van het tapijt minder dan een uur bedraagt.

 

● "Injectie-extractie" techniek: dit type van reiniging wordt uitgevoerd met behulp van een schrobber die uitgerust is met 2 vakken; één voor zuiver water (doseer tank) en de andere voor vuil water (vergaarbak).  In het ‘zuivere water’ van de doseer tank wordt zeep gegoten. De machine injecteert het zeepwater op het tapijt en zuigt het vuile water als een stofzuiger op in de vergaarbak. Deze tapijtreinigingstechniek wordt vooral toegepast voor een reiniging van het oppervlak of voor een opfrissing van het tapijt. 

 

● Droog tapijt schoonmaak techniek: absorberend poeder wordt gelijkmatig verspreid over het hele tapijt. Vervolgens schrobt een elektrische schrobber diep in het tapijt. De machine is uitgerust met twee horizontale borstels die in tegengestelde richting draaien. Het product werkt vervolgens 2-3 uur in en daarna wordt het oppervlak geborsteld om zo het product met de opwaartse stofzuiger te verwijderen. 

 

We bieden eveneens een ophaaldienst aan voor uw tapijten (verplaatsingkosten afhankelijk van uw gemeente - enkel in de 19 Brusselse gemeenten). Indien u liever uw tapijt zelf naar ons magazijn brengt, kan dit natuurlijk ook. Na 3 tot 5 dagen kunt u het gereinigde tapijt terug komen oppikken.

Om te weten hoeveel het zal kosten om uw tapijt te laten reinigen (geen vasttapijt!), is het heel eenvoudig. Neem de afmetingen van uw tapijt en maak de volgende rekening: totale oppervlakte x 9,50€ BTW van 21% inbegrepen (prijs geldig als u de tapijten naar onze kantoren brengt). Aarzel ook niet om met ons contact op te nemen voor verdere inlichtingen.

 

Naast onze tapijtreinigingsdiensten, kan BSC Cleaning ook zorgen voor het verwijderen en tot afval verwerken van uw versleten matten en tapijten (lees hierover meer in het deel over onze bijkomende diensten).

 

Auto parking schoonmaak

 

BSC Cleaning verzorgt zowel de schoonmaak van autoparkings, als het vloeronderhoud van showrooms. We zijn actief in heel België en kunnen dus ook uw parkeerplaatsen schoonmaken.

 

Om uw parking netjes te maken gebruiken onze gekwalificeerde vakmensen technologisch hoogstaande machines en speciale producten die ontwikkeld zijn om perfecte resultaten te behalen.

 

Omdat we onze diensten overal in België aanbieden, kunt u voor het onderhoud en het  reinigen van de parkeervloeren van uw gebouw op ons een beroep doen.

 

We staan tot uw beschikking en luisteren naar uw specifieke behoeften op het gebied van vloerreiniging van parkeergarage vloeren. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een periodieke of eenmalige schoonmaakbeurt!

 

Betonnen vloer reiniging

 

BSC Cleaning reinigt betonnen vloeren met behulp van aangepaste machines en producten.

 

Betonnen vloeren zijn van nature uit poreus. Daarom moeten ze gereinigd worden met speciale zeep of welbepaalde producten. 

 

Probeer uw parkeergarage echter niet zelf te reinigen omdat u het risico loopt onherstelbare schade toe te brengen. Doe liever een beroep op de diensten van BSC Cleaning! Wacht niet langer en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

 

Parketreiniging en -onderhoud

 

De technieken voor parketreiniging en -onderhoud hangen af van het type  houtafwerking: geboend, verglaasd, vernist of geolied. Voor elk type parket bestaat er een speciale behandeling die bepaald wordt door het vloeroppervlak dat gereinigd of onderhouden moet worden. 

 

Bent u op zoek naar vakmensen die gespecialiseerd zijn in parketreiniging en vloeronderhoud? BSC Cleaning is dankzij onze unieke diensten uw partner voor vloeronderhoud! Aarzel niet om een beroep te doen op onze diensten en ervaring! Reinigen is ons werk, dus neem zeker contact op met ons voor een gratis offerte!

Beci Trends Gazelles ugbn VCA Partena Club

Gratis bestek

Contacteer ons

BSC Cleaning

NIEUW ADRES:

Herreweghestraat 24-26
B-1090 Brussel (Jette)
Stratenplan

 

OPENINGSUREN: van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u00 ononderbroken.


0800/40.615 (gratis nummer
vanuit een vast toestel)

Tel.: (+32) 02/410.55.58
Fax: (+32) 02/414.74.41
E-mail: info@bsc-cleaning.be
N° BTW: BE0454.773.414

Volg ons op

Volg ons op Volg ons op

FAQ

Vind hier een antwoord op al uw vragen!  

 

zie meer

Nieuws

U wenst de zonnetent van uw woning, uw winkel of uw restaurant laten kuisen?

 

zie meer