Schoonmaak na ramp

Schoonmaak na ramp in heel België

 

Heeft uw huis schade opgelopen door een brand? Of bent u het slachtoffer geworden van waterschade? Ook al maken dit soort situaties het u niet gemakkelijk, toch hoeft u niet te wanhopen. Het beste is eerst uw emoties terzijde schuiven. Vervolgens roept u hulp in om deze stressvolle situatie het hoofd te kunnen bieden. 

 

Als bedrijf dat schoonmaakdiensten na rampen levert, biedt BSC Cleaning in Jette (Brussel) u professionele hulp om uw huis schoon te maken alvorens de herstellingswerken aanvangen. We bieden diensten aan zoals schoonmaak na brand, schoonmaak na waterschade, overstromingsschoonmaak, of eender welke andere schoonmaakdienst die nodig is na een ramp.

 

Schoonmaak na ramp verschilt van de meer traditionele schoonmaakdiensten omdat de situatie heel complex kan zijn. Voor deze tak van de schoonmaaksector is aangepast materiaal nodig, alsook specifieke behandelingen door specialisten die hiervoor opgeleid zijn, zoals BSC Cleaning. Dankzij onze snelle en efficiënte responstijd na noodoproepen, kunt u snel na de restauratiewerken terug het gebouw in gebruik nemen.

 

Snelle en efficiënte professionele dienst voor schoonmaak na ramp

 

Hoe gaan we te werk? Onze vakmensen bezoeken de plaats van de ramp om er de opgelopen schade op te meten. Daarna stellen ze een gratis offerte op voor uw verzekeringsmaatschappij.

 

BSC Cleaning bevindt zich in Brussel, maar we zijn inzetbaar in heel België. 

 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak na brand? Bent u op zoek naar een bedrijf dat kan instaan voor desinfectie na een ramp? De professionele teams van BSC Cleaning bieden een grondige schoonmaak van mogelijke infectiehaarden aan.

 

Is er water in uw kelder wegens de hevige regenbuien? Doe een beroep op BSC Cleaning om alles te reinigen.

 

Gelieve het online formulier in te vullen om een offerte te ontvangen voor uw verzekeringsmaatschappij!

 

U kunt ons ook telefonisch bereiken op de nummers 0800/40.615 (vanuit een vast toestel) en 02/410.55.58. Verkiest u liever om een e-mail te sturen, dan kan dit naar info@bsc-cleaning.be.  

Beci Trends Gazelles ugbn VCA Partena Club

Gratis bestek

Contacteer ons

BSC Cleaning

NIEUW ADRES:

Herreweghestraat 24-26
B-1090 Brussel (Jette)
Stratenplan

 

OPENINGSUREN: van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u00 ononderbroken.


0800/40.615 (gratis nummer
vanuit een vast toestel)

Tel.: (+32) 02/410.55.58
Fax: (+32) 02/414.74.41
E-mail: info@bsc-cleaning.be
N° BTW: BE0454.773.414

Volg ons op

Volg ons op Volg ons op

FAQ

Vind hier een antwoord op al uw vragen!  

 

zie meer

Nieuws

U wenst de zonnetent van uw woning, uw winkel of uw restaurant laten kuisen?

 

zie meer