Verwijderen van graffitis

Uw specialist in graffiti verwijderen

 

BSC Cleaning in Jette (Brussel) is eveneens gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti en muurbekladding. Ongeacht of u een particulier, handelaar of publieke instelling bent die het slachtoffer is geworden van graffiti en illegaal aangebrachte muurtekeningen, we kunnen u helpen om van dit soort ontsiering zo snel mogelijk af te geraken.

 

U probeert best niet zelf om de muren te reinigen omdat u anders het risico loopt om de situatie te verergeren. Doe een beroep op onze ervaring op het gebied van graffiti verwijdering en laat uw muren door ons reinigen. Het enige wat overblijft na onze behandeling is een nare herinnering aan de vandalenstreek.

 

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor graffiti reiniging

 

Graffiti verwijdering wordt best enkel uitgevoerd door specialisten ter zake. Als u probeert dit zelf te doen, loopt u het risico om uw gevel onherstelbaar te beschadigen. Het is een werk dat enkel door specialisten dient te gebeuren aangezien zij weten wat de meest geschikte reinigingsmethoden en -producten zijn.

 

Bij BSC Cleaning gebruiken we voor deze klussen normaal gezien een combinatie van  enerzijds een hogedrukreinigingssysteem en anderzijds een graffiti verwijderingsproduct dat gekozen is op basis van de oppervlakte die gereinigd moet worden (delicate oppervlakken zoals plastiek, geverfde en gladde oppervlakken, of poreuze oppervlakken zoals steen en beton)

 

Andere methodes zijn ook mogelijk, afhankelijk van de oppervlakte die gekuist moet worden: chemische reiniging, micro zandstralen, uitgommen onder droge druk, afbijten van hout (luiken, deuren, ramen,…).

 

Mochten er na het reinigen toch nog resten van de muurschilderingen zichtbaar blijven, raden we aan om de beschadigde oppervlakte volledig te overschilderen.

 

 

Beschermende behandeling tegen graffiti

 

Om muren tegen graffiti te beschermen, gebruiken de specialisten van BSC Cleaning een methode die eruit bestaat om een beschermend product aan te brengen, meteen nadat de gevel gereinigd is.

 

Dit waterafstotend product is een speciale soort vernis die een beschermlaag vormt tegen nieuwe graffiti. Deze transparante en onzichtbare antigraffitilaag maakt het eenvoudiger om de sporen van een eventuele nieuwe vernielingspoging makkelijk te verwijderen.

 

De gevels van uw huis of gebouw zijn ontsierd door muurbekladding of graffiti? Uw voorgevel is beschadigd door spuitbus tekeningen of zogenaamde tags? U bent ten einde raad maar wil zo snel mogelijk af van deze ongewenste sporen van vandalisme? U bent op zoek naar ervaren vaklui om graffiti te verwijderen? BSC Cleaning is uw partner om graffiti en illegaal aangebrachte muurtekeningen te verwijderen. We komen snel ter plaatse en garanderen een snelle gevelreiniging!

 

Aarzel niet om een gratis offerte op te vragen via ons online formulier. U kunt ons ook bereiken op het nummer 0800/40.615 (vanaf een vast toestel) of 02/410.55.58. Of u kunt een mail sturen naar info@bsc-cleaning.be.

 

Beci Trends Gazelles ugbn VCA Partena Club

Gratis bestek

Contacteer ons

BSC Cleaning

NIEUW ADRES:

Herreweghestraat 24-26
B-1090 Brussel (Jette)
Stratenplan

 

OPENINGSUREN: van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u00 ononderbroken.


0800/40.615 (gratis nummer
vanuit een vast toestel)

Tel.: (+32) 02/410.55.58
Fax: (+32) 02/414.74.41
E-mail: info@bsc-cleaning.be
N° BTW: BE0454.773.414

Volg ons op

Volg ons op Volg ons op

FAQ

Vind hier een antwoord op al uw vragen!  

 

zie meer

Nieuws

U wenst de zonnetent van uw woning, uw winkel of uw restaurant laten kuisen?

 

zie meer