Uw partner in netheid sinds 1995!

Diensten voor kleine en grote werken

Naast de deskundigheid op schoonmaakgebied, kunt u bij BSC Cleaning ook gebruik maken van een ruime waaier aan technische maintenancediensten die worden uitgevoerd door onze handige klusjesmannen (handymen), terwijl we ook paraat staan voor de uitvoering van renovatie-, bouw- en deconstructiewerken. Wij kunnen al onze middelen inzetten en combineren om relevante oplossingen op maat te bieden. Zodoende kunt u profiteren van een unieke gesprekspartner die alle knowhow en vaardigheden stuurt en veilig stelt. En natuurlijk bieden wij al onze diensten ook apart, à la carte.

Facility services en Handymen

BSC Cleaning biedt facilitaire diensten voor bedrijven en overheden. Wij helpen u bij het organiseren en het uitvoeren van logistieke en maintenance taken, voor bijvoorbeeld sanitaire toestellen en bevoorradingen, groot huisvuil en afval, kleine herstellingen,  de omgeving van gebouwen, enz… Onze handige klusjesmannen komen ook werken bij particulieren.
meer weten...

 

Renovatie en grote werken

Moet u renovatie- of verbouwingswerken van kleine of grote omvang uitvoeren? Wij zijn ook gespecialiseerd in de betrokken beroepsgroepen. Ons filiaal BSC Works kan voor u namelijk werken uitvoeren zoals schilderen, bepleisteren, het leggen van vloeren van allerlei aard, loodgieterij, muren doorslaan…
meer weten...